Brza usluga - garancija i kvaliteta!

Servis

Radno vrijeme: Pon.-Pet. 08.00-16.00
Dežurna služba: 0-24 h, 7 dana u tjednu na mob.: 063/316-096

Servis i održavanje ugrađenih crpki i opreme je djelatnost koja je u temeljima naše tvrtke.

Naš servisni tim sastavljen je od stručnjaka sa velikim iskustvom, koji redovito pohađaju proizvođačke servisne tečajeve i imaju odgovarajuće certifikate.

Elektrokovina Mostar servis crpki
Elektrokovina Mostar ispitni stol

Naša servisna radiona opremljena je svim porebnim alatima uključujući specijalne tvorničke alate za najzahtjevnije popravke.

Sve servisirane crpke testiraju se na ispitnom stolu uz kontrolu tlaka, protoka, struje i ostalih radnih parametara.

Ovlašteni smo servisni partner renomiranih proizvođača crpki i opreme Grundfos, Elektrokovina, IMP, Franklin electric, a vršimo servis i svih ostalih crpki drugih proizvođača.

Na našem lageru na osnovu iskustva držimo veliku količinu rezervnih dijelova, potrebnih za brzu intervenciju kako u našoj radioni tako i na terenu cijele Bosne i Hercegovine.

Imamo servisnu radionicu u Sarajevu a vršimo servis i na području Crne Gore, Kosova i Albanije.

Naš servis je opremljen za prematanje (viklovanje) elektromotora snage do 100kW u našoj radionici.

Također vršimo servis raznih drugih strojeva kao : agregata, hidrauličnih otkočnika, el.kočnica, dizalica, vibracionih igala i sl.

Održavanje

Za potrebe korisnika kao što su industrijska postrojenja, bolnice, hoteli, vodovodi i svi ostali korisnici kojima je iz specifičnih razloga potrebno osigurati visoki stupanj sigurnosti u radu instaliranih crpnih sustava i opreme nudimo uslugu ugovornog održavanja.
Ugovorom o održavanju precizira se periodični pregled crpnog sustava, količina potrebnih rezervnih dijelova na našem lageru, brzina servisne intervencije te dežurne servisne osobe a što u konačnici našim partnerima osigurava neupitnu sigurnost u pogonu.

Elektrokovina Mostar servis

Ušteda energije

U sklopu naših usluga po potrebi na samom objektu vršimo mjerenje radnih parametara postojećih starijih crpki i to : protoka, tlaka, energetske učinkovitosti i na osnovu izmjerenih parametara dajemo prijedlog za nova rješenja sa izračunom uštede, gdje se često pokaže da se početna investicija vrati u vrlo kratkom roku.

ZAŠTO ODABRATI NAS?


Po posebnoj potrebi korisnika naši stručnjaci razvijaju prilagođene crpne sustave kao i automatiku i raznu specijaliziranu opremu.

Kvaliteta i dugi vijek korištenja su trajni cilj nas kao i proizvođača čije proizvode zastupamo.

Stoga za opremu i usluge dajemo jamstveni rok od 12 do 24 mjeseca.

Saznajte više o nama